Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

"Καλό ταξίδι"

01/09/2010 (14:35)

Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά εξέδωσε τις κάτωθι ανακοινώσεις: "Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το ξαφνικό χαμό του Ανδρέα Μιαούλη, ενός ανθρώπου ο οποίος...
 υπηρέτησε το μπάσκετ για όλη του τη ζωή και πρόσφερε τα μέγιστα στη καταξίωση του αθλήματος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλη την ομοσπονδία του μπάσκετ. Καλό ταξίδι πρόεδρε".

"Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του Γ.Γ. της ΕΚΑΣΘ και μέλους της ΕΟΚ, Φώτη Σεραφίδη, ενός φίλου που έφυγε νωρίς, ωστόσο κατόρθωσε να προσφέρει πάρα πολλά με τις ιδέες του, τη δράση του και την εν γένει παρουσία του στην μπασκετική Θεσσαλονίκη".