Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Το βάρος στην... παραγωγή

01/09/2010 (14:30)

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η οργάνωση του νεοσύστατου Αμύντα Δάφνης, σε όλα τα επίπεδα. Βασική προτεραιότητα των ανθρώπων που...
 ηγούνται της δύσκολης αυτής προσπάθειας, είναι η παραγωγή και ανάδειξη νέων ταλέντων μέσω των τμημάτων υποδομών, τα οποία απαρτίζονται από εκατοντάδες παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αμύντα Δάφνης:

"Η συνένωση του Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ με τον Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑ, είναι μια μοναδική πρόκληση για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής, σύγχρονης και οργανωμένης ομάδας, τόσο σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, όσο και στο σημαντικό κομμάτι των υποδομών. Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν πλέον τον Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και πολύ όρεξη για δουλειά, στην οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Το νέο σήμα του συλλόγου οριστικοποιήθηκε και πλέον επικρατεί οργανωτικός οργασμός σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα τμήματα υποδομών, τα οποία περιλαμβάνουν πλέον πάνω από 450 παιδιά. Η στελέχωση των ακαδημιών από προπονητές, έχει προχωρήσει, όπως και η οργάνωση για την λειτουργία τους, η οποία προβλέπει την αξιοποίηση και των τριών (κλειστών) γηπέδων που υπάρχουν διαθέσιμα, στον Υμηττό και τη Δάφνη.

Η παραγωγή νέων ταλέντων και η ανάδειξη αθλητών που θα αποτελέσουν… επένδυση για το μέλλον, αποτελεί βασική επιδίωξη του ΑΜΥΝΤΑ ΔΑΦΝΗΣ, ο οποίος θα μετάσχει και στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με ομάδα που θα αποτελείται από Εφήβους. Επίσης προχωρούν οι εργασίες ανακαίνισης στα γραφεία της Δάφνης και του Υμηττού προκειμένου να ξεκινήσουν οι εγγραφές αθλητών για τη νέα αγωνιστική χρονιά".