Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έκλεισε ο Πολίτης

01/09/2010 (15:32)

Σε ακόμη μία κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του προχώρησε το Ρέθυμνο. Ο Μιχάλης Πολίτης μπορεί να θεωρείται πλέον παίκτης του ΑΓΟΡ, καθώς, όπως είχε...
 γράψει το lavriobc είχε συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου. Ο 23χρονος γκαρντ, αγωνίστηκε πέρσι στην Λιβαδειά και παλαιότερα έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Μιχάλης Πολίτης θεωρείται κλεισμένος από τους Κρητικούς και απομένει η διευθέτηση κάποιων τελευταίων λεπτομερειών, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Δημήτρη Δέσπου, για την ενίσχυση της φροντ λάιν, μια περίπτωση όμως που παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. Στα υπ’ όψη βρίσκεται πάντα και ο Κώστας Βαρδαβάς, ο οποίος όμως… πολιορκείτε και από άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Παράλληλα, ο Στέργιος Κουφός και οι συνεργάτες του, εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις κοινοτικών αθλητών, δίνοντας βαρύτητα στην θέση του σμολ φόργουορντ. Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς τον Κουφό, ο οποίος βρίσκεται εκτός Κρήτης, για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας και την επίβλεψη της έχει αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του, Σταύρος Μυκονιάτης.