Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Σιχάθηκα το μπάσκετ"


A2

"Σιχάθηκα το μπάσκετ"

30/05/2010 (13:15)

Και ο… κλήρος έπεσε στο Πέραμα. Το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου οδηγήθηκε τελικώς στη Β΄ Εθνική, για πολλούς άδικα, καθώς η φετινή του παρουσία ήταν κάτι...
 παραπάνω από αξιόλογη, σημειώνοντας 13 νίκες, ενώ έχασε πέντε ματς στην παράταση. Η χθεσινή ήττα από τον Ερμή στον Λαγκαδά, ήταν η… χαριστική βολή για την ομάδα του Περάματος και ο τεχνικός της Ντίνος Καλαμπάκος, δεν άντεξε και ξέσπασε:

"Θέλω να... ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους γνώρισα στο φετινό… πανέμορφο ταξίδι του Περάματος στην Α2, το οποίο με έκανε σοφότερο σαν άνθρωπο", δήλωσε με σαφή ειρωνική διάθεση, στο basketblog o Ντίνος Καλαμπάκος και πρόσθεσε: " Μετά και από το χθεσινό παιχνίδι και τη νίκη του Λαγκαδά, όλα μπήκαν στην θέση τους... Το πρωτάθλημα της Α2 έγινε και πάλι αξιόπιστο, αναδείχθηκε η ηθική και η τιμιότητα όλων των παραγόντων – προπονητών – παικτών και αποκαταστάθηκε η τάξη…

Σαν Ντίνος Καλαμπάκος, κράτησα την θέση μου και την αξιοπρέπεια μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, γιατί αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες μου. Όμως, δεν μπορώ να μείνω πλέον απαθής, σε αυτόν τον… οχετό που έχει πλημμυρίσει την Α2. Μου είναι παντελώς αδιάφορο, εάν του χρόνου θα είμαι προπονητής στο Πέραμα, ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα … Αυτά τα όποια έγιναν φέτος, με έκαναν να σιχαθώ το μπάσκετ και ειδικότερα ανθρώπους στους οποίους έτρεφα μεγάλη εκτίμηση και τους είχα πολύ ψηλά… Αυτοί οι άνθρωποι μου απέδειξαν ότι τελικά είναι πολύ λίγοι…", υπογράμμισε ο Έλληνας κόουτς και συμπλήρωσε με νόημα:

"Τελικά, φτάσαμε στο σημείο, να κλείσουν τα πόδια, να κλείσουν οι τσέπες, να κλείσουν τα αφτιά και ότι... απόκρυφό υπάρχει στο σώμα μας, με αποτέλεσμα να πέσει το Πέραμα στη Β΄ Εθνική. Συγχαρητήρια...".