Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Δίνω την ΚΑΕ για ένα ευρώ"

A2


"Δίνω την ΚΑΕ για ένα ευρώ"

30/05/2010 (12:28)

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ολυμπιάδα και σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη. Ο πρόεδρος της Πατρινής ΚΑΕ, προχώρησε σήμερα σε...
 μια δήλωση η οποία θα συζητηθεί έντονα τις επόμενες ημέρες, καθώς ανακοίνωσε ότι πουλάει την ομάδα, έναντι ενός ευρώ… Αρκεί αυτός που θα την πάρει να εγγυηθεί τον προϋπολογισμό για μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α2. Μάλιστα, ο κ. Μπογονικολός υπογραμμίζει ότι η… προσφορά αυτή, ισχύει μέχρι τις 10 Ιουνίου!. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ από την πρώτη χρονιά που ανέλαβα την προεδρία έζησε πρωτόγνωρες στιγμές επιτυχίας από την ίδρυση της. Συμμετοχή επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα Α1 και Α2 Εθνικής , σε ευρωπαϊκά κύπελλα, ιστορικές νίκες επί αντιπάλων όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ , ΠΑΟΚ, Ηρακλής κ.α. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι οι "παράγοντες"που πιστεύουν ότι αυτά δεν ήταν αρκετά", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Ολυμπιάδας και πρόσθεσε:

"Παραχωρώ λοιπόν την ΚΑΕ έναντι τιμήματος ενός ευρώ με την προϋπόθεση να εγγυηθεί ο αγοραστής εκ Πατρών τον προυπολογισμό για καλή παρουσία την επόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική. Η ισχύς της παρούσας είναι μέχρι την 10η Ιουνίου…".