Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Έγιναν λάθη…"

A2


"Έγιναν λάθη…"

30/05/2010 (13:36)

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε και τυπικά για τον ΟΦΗ, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική. Ο Βαγγέλης Βλάχος, δεν ευτύχησε να δει την ομάδα να συνεχίζει στην Α2 και σε...
 δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με το Παγκράτι, έκανε έναν μίνι… απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ τόνισε ότι εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας του με την ομάδα:

"Από την μια αυτή η χρονιά στον ΟΦΗ πρέπει να ξεχαστεί, από την άλλη ήταν όμως μια σημαντική εμπειρία. Το τι έφταιξε και έπεσε η ομάδα είναι κάτι που θα συζητηθεί με την διοίκηση αυτή την εβδομάδα και εκεί θα ξεκαθαριστεί και η πορεία της δικής μου συνεργασίας. Η πόλη του Ηρακλείου πρέπει να αγαπήσει και πάλι το μπάσκετ και να είναι κοντά στις ομάδες του", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

"Ο ΟΦΗ βέβαια είχε κόσμο μέσα στην έδρα του, σίγουρα όμως η πορεία του στο τέλος έφερε κάποια απογοήτευση. Όμως ο κόσμος του ΟΦΗ δεν πρέπει να απογοητεύετε εύκολα και να μην ξεχνάει ότι η ομάδα είχε 3 ανόδους τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα έγιναν λάθη για να γίνει αυτό που έγινε, με υπεύθυνους όλους όσους εμπλέκονται με την ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση και οι παίκτες και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο ο τρόπος με τον οποίο κτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι, κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξαναγίνει. Ο ΟΦΗ πρέπει να συνεχίσει με την ίδια δυναμική που έχει, με τον κόσμο του και πάντα συνυφασμένος με το ποδόσφαιρο με το οποίο είναι μια οικογένεια".
Καταλήγοντας ο Βαγγέλης Βλάχος, υπογράμμισε: "Σίγουρα τα όσα έγιναν λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με την ομάδα να έχει στηθεί και να πρέπει να βρεθούν παίκτες από εκεί που δεν υπήρχαν πλέον, είχε σοβαρές συνέπειες στην χημεία της ομάδας. Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να ξέρουμε όλοι ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι".