Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αργούν οι εξελίξεις

A2


Αργούν οι εξελίξεις

05/06/2010 (17:43)

Σε φάση… χαλάρωσης και ανασυγκρότησης των δυνάμεων τους βρίσκονται στο Ρέθυμνο. Μετά την επισημοποίηση της παραμονής και του Νταμίρ Λάτοβιτς στο ρόστερ, δεν...
 αναμένεται προσεχώς κάποια άλλη εξέλιξη στην ομάδα της Κρήτης, καθώς τα νεώτερα σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας, τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις μεταγραφές θα αργήσουν αρκετά…

Το μόνο δεδομένο μέχρι στιγμής, είναι ότι υπάρχουν πέντε σίγουροι αθλητές, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο και συγκεκριμένα οι Λάτοβιτς, Κούμουλος, Μαγκουνής, Τσόχλας και Στίκας. Οι τρεις πρώτοι θα φοράνε σίγουρα την φανέλα της ομάδας και τη νέα σαιζόν, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους άλλους δύο, οι οποίοι μπορεί να έχουν συμβόλαιο, όμως ίσως αναζητήσουν άλλο σταθμό για την συνέχιση της καριέρας τους. Ερωτηματικό αποτελεί και το μέλλον αρκετών παικτών, όπως οι Βουκαντίνοφ, Κουκάς, Ψαθάς, Νεοφυτίδης, με τους οποίους θα γίνουν αργότερα κάποιες συζητήσεις.

Στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του προπονητή, με τον Στέργιο Κουφό να έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την ομάδα, όμως η απάντηση του να μην αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη Ιουνίου. Ο Σταύρος Μυκονιάτης τέλος, που ανέλαβε στα μέσα της χρονιάς την θέση του πρώτου προπονητή, έχει πάντως ξεκινήσει προπονήσεις με νεαρούς αθλητές από την εφηβική ομάδα του ΑΓΟΡ, με στόχο να προωθηθούν κάποιοι ταλαντούχοι παίκτες στους άνδρες.