Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Κλειστόν μέχρι νεωτέρας"

A2


"Κλειστόν μέχρι νεωτέρας"

06/05/2010 (09:44)

Πέρασε μια εβδομάδα από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α2, το οποίο θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη, περισσότερο για τα κακά του και λιγότερο για τις...
 καλές αγωνιστικές του στιγμές. Ένα πρωτάθλημα που στερήθηκε ποιότητας, όχι όμως και ανταγωνισμού, έστω και αν μερικές φορές ήταν… αθέμιτος. Το θέμα πλέον είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και ποια είναι η επόμενη ημέρα στην Α2. Προς το παρών το… μαγαζί γράφει "κλειστόν μέχρι νεωτέρας"...

Πιο συγκεκριμένα, δεν κουνιέται… φύλλο, σχεδόν σε καμία από τις 16 ομάδες που θα αποτελέσουν τη νέα Α2 και όπως όλα δείχνουν δεν προβλέπεται να κουνηθεί τίποτα για πολύ καιρό ακόμη. Το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερα… μακρύ και απρόβλεπτο. Και εξηγούμαστε… Η οικονομική κρίση που πλήττει όλη την Ελληνική, αλλά και Ευρωπαϊκή κοινωνία, σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη απαξίωση της κατηγορίας από τους αρμόδιους φορείς, έχει δημιουργήσει στις ομάδες ένα έντονο κλίμα ανασφάλειας για την επόμενη ημέρα και βάζει… φρένο σε σκέψεις για έναρξη προγραμματισμού και σχεδιασμών ενόψει της νέας σαιζόν.

Με εξαίρεση τη νεοφώτιστη Ελευσίνα, καμία ομάδα δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση σχεδιασμού… Το περσινό καλοκαίρι υπήρξαν αρκετές ομάδες, που σχηματίστηκαν και ξεκίνησαν δουλειά την τελευταία στιγμή (Σεπτέμβριο μήνα), για διαφορετικούς λόγους. Ο ΟΦΗ και το Αιγάλεω που υποβιβάστηκαν, η Δάφνη, αλλά και ο Αρκαδικός που έμαθε τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του στην κατηγορία είναι κλασικά παραδείγματα… Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, οι ομάδες που θα… ψάχνονται μέχρι την τελευταία στιγμή θα πολλαπλασιαστούν φέτος.

Με ένα πρόχειρο απολογισμό έχουμε αμέσως – αμέσως πέντε ομάδες που αποτελούν μεγάλα ερωτηματικά. Μιλάμε για την Ολύμπια Λάρισας και τα Τρίκαλα, που υποβιβάστηκαν από την Α1 και κανείς μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να εγγυηθεί για την μελλοντική τους παρουσία. Ερωτηματικό αποτελούν και η Ολυμπιάδα Πάτρας και το Παγκράτι… Ο ιδιοκτήτης των "πορτοκαλί", κ. Μπογονικολός, έχει εκφράσει την βούληση να πουλήσει… δωρεάν την ομάδα (η …προσφορά ισχύει μέχρι τις 10 Ιουνίου), ενώ ο πρόεδρος του Παγκρατίου κ. Μουζούκης, δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το αν προτίθεται να συνεχίσει στον χώρο του μπάσκετ… Άγνωστο παραμένει και το μέλλον της Νήαρ Ηστ, καθώς ο πρόεδρος της κ. Παπαλιός, έχει αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα και αναζητείτε διοίκηση για να αναλάβει τις τύχες των "ερυθρόλευκων". Εάν σε αυτές προσθέσουμε και ομάδες όπως η Ξάνθη που παραδοσιακά αργεί να κινηθεί λόγω οικονομικής στενότητας, τότε γίνεται αντιληπτό ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι το …μακρύτερο των τελευταίων ετών.

Το πράγμα γίνεται ακόμη πιο… πολύπλοκο, από τη στιγμή που υπάρχουν τεράστια προβλήματα και σε ομάδες της Α1, πολλές από τις οποίες δεν έχουν… μαντήλι να κλάψουν και δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει… Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν, για να μην πούμε βέβαιο, ότι κάποιοι από την μεγάλη κατηγορία δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και θα αρχίσουν πλέον να παίρνουν αξία η τρίτη και ακόμη η τέταρτη θέση της Α2, εκτός βέβαια και αν προκύψουν πάλι τίποτα… περίεργες συγχωνεύσεις και βρεθεί για παράδειγμα, το τρίτο Παγκράτι, στην θέση που ήταν η Δάφνη προ διετίας… Μύλος…

Εμείς απλά θα επαναλάβουμε ότι παρά την δεδομένη οικονομική δυστοκία των καιρών και τα γνωστά προβλήματα, η Ε.Ο.Κ έχει την μεγάλη ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στην θέση τους… Να δημιουργήσει επιτέλους ένα πλαίσιο κανόνων για την λειτουργία της Α2 το οποίο θα τηρηθεί αυστηρά για όλους. Να ξεκαθαρίσει γρήγορα, με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς, το ποιες ομάδες θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να μετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να επιτραπεί στους υγιείς συλλόγους να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους για τη νέα σαιζόν.

Η φετινή χρονιά θα είναι κομβική για τις μικρές κατηγορίες και μόνο η Ομοσπονδία που είναι η πλέον αρμόδια και υπεύθυνη, έχει τη δυνατότητα να τις σώσει από τον αφανισμό. Θέληση και όρεξη να υπάρχει…