Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Προτεραιότητα σε Χατζηκυριακίδη

A2


Προτεραιότητα σε Χατζηκυριακίδη

04/06/2010 (13:13)

Οι Ίκαροι Σερρών εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Α2, στην πρώτη τους παρουσία στην κατηγορία και αφού κόπασαν τα πανηγύρια, η προσοχή στρέφεται στη...
 νέα χρονιά. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας, δίνοντας προτεραιότητα στο θέμα του προπονητή. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άρης Αθανασιάδης, αναμένεται να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι Σερραίοι είναι ασφαλώς ευχαριστημένοι από τον έμπειρο κόουτς, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριου και την βοήθησε στα μέγιστα να πετύχει τον στόχο της. Όλα δείχνουν, ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο της συνεργασίας τους, κάτι που θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, οι παίκτες των Ικάρων απολαμβάνουν την… μίνι άδεια που τους έδωσε ο προπονητής τους, όμως από την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουνε στις προπονήσεις, οι οποίες θα έχουν τον χαρακτήρα συντήρησης. Σε αυτές δεν θα μετέχει ο Μίλος Παβλίσεβιτς, που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου έξι εβδομάδες.