Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Δύσκολη η επόμενη ημέρα"

A2


"Δύσκολη η επόμενη ημέρα"
04/06/2010 (13:01)

Η διοίκηση του Αρκαδικού παρέθεσε αποχαιρετιστήριο – ευχαριστήριο δείπνο, στους χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους, την...
 φετινή δύσκολη προσπάθεια. Μια προσπάθεια που βρήκε την ομάδα της Τρίπολης στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σημειώσει την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του. Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του Αρκαδικού κ. Μιχάλης Σμυρνιώτης, σημείωσε μεταξύ άλλων:

"Τελείωσε μία χρονιά πολύ δύσκολη με τον Αρκαδικό να τερματίζει στην 4η θέση της Α2 κατηγορίας. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο ανδρικού μπάσκετ στην Αρκαδία και τα τελευταία 35 χρόνια που υπάρχει αυτή η ομάδα. Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα και πιστέψτε με ότι θα είναι πολύ δύσκολη. Αντιλαμβάνεστε όλοι, ότι η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Για το λόγο αυτό έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς με πολύ σύνεση και σε αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να είσαστε ακόμα πιο κοντά μας (οι χορηγοί), όχι μόνο υλικά, αλλά και ηθικά. Όλα βοηθάνε και όλα μετράνε. Ακόμα και μία καλή κουβέντα", τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Τρίπολης και πρόσθεσε:

"Σε αυτό το ταξίδι που κάναμε, αφού παίξαμε σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας μας, διαπιστώσαμε πώς έχουμε μείνει πολύ πίσω στις υποδομές. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν για να αλλάξουν οι αθλητικές υποδομές στην Τρίπολη. Δε γίνεται οι ομάδες μπάσκετ της Τρίπολης που έχουν τιμήσει με τις προσπάθειες τους και αγωνίστηκαν στις εθνικές κατηγορίες, να διαφημίζουν την Αρκαδία και την Τρίπολη πανελλαδικά και να παίζουν στο κλειστό γυμναστήριο που έγινε το 1976. Πρέπει να προχωρήσουμε.

Πήγαμε σε "παλάτια" και δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα. Στην Τρίπολη το κλειστό γέμιζε συνέχεια και μας τιμούσαν με την παρουσία τους 500-1.000 άτομα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να το στηρίξουμε όλοι. Σε ένα κλειστό γυμναστήριο δε γίνονται μόνο αγώνες και προπονήσεις, αλλά μπορεί να γίνουν πολιτιστικά συνέδρια, εκδηλώσεις και πολλά ακόμα πράγματα".