Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Χωρίς βιασύνη ο σχεδιασμός

A2


Χωρίς βιασύνη ο σχεδιασμός

02/06/2010 (16:43)

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ΚΑΟΔ και κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού, εξασφάλισε πολύ γρήγορα την...
 παραμονή της (αποτελούσε τον βασικότερο στόχο), κατέκτησε την πέμπτη θέση στην βαθμολογία, ενώ ήταν από τις πλέον σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας κόουτς που είχε μεγάλη συμμετοχή στην φετινή πορεία, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΚΑΟΔ καθώς έχει και για του χρόνου συμβόλαιο, ενώ χωρίς βιασύνες θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Ο Τακιανός ετοιμάζει τις εισηγήσεις του προς την διοίκησης, σχετικά με τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, όμως οι εξελίξεις θα αργήσουν, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη για συζητήσεις και μεταγραφές, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος, έκλεισε πάντως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Δραμινούς και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, καθώς η διοίκηση παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, σε κεντρικό μαγαζί της περιοχής.