Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Άκρως πετυχημένη η σαιζόν"

A2


"Άκρως πετυχημένη η σαιζόν"

02/06/2010 (16:01)

Ο Γιώργος Κοψαύτης, ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος για τον Αρκαδικό. Ο Έλληνας φόργουορντ βοήθησε τα μέγιστα τον...
 Αρκαδικό να πραγματοποιήσει και εξαιρετική πορεία και να κατακτήσει την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο 28χρονος παίκτης παρουσιάζει συνεχή πρόοδο, καθώς από την Γ΄ Εθνική και τον Πήγασο Άστρους, πήγε στη Β΄ Εθνική στην ΑΕΚ Άργους και τα τελευταία δύο χρόνια στον Αρκαδικό…

Μετά τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος ο "υπαρχηγός" του Αρκαδικού δήλωσε: "Η σαιζόν είναι άκρως πετυχημένη… Η 4η θέση στην Α2 είναι μία σπουδαία θέση και μάλιστα στην πρώτη χρονιά του Αρκαδικού στην κατηγορία. Είναι θέμα δουλειάς και προπόνησης. Στον Αρκαδικό οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν σημαντικά και όλα πήγαν περίφημα", τόνισε ο Κοψαύτης και πρόσθεσε σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας του με τους Αρκάδες:

"Στο τέλος της περιόδου τα συναισθήματα είναι λίγο περίεργα. Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε με τη διοίκηση. Είναι ακόμα νωρίς. Θα υπάρξουν κάποιες μέρες διακοπές για όλους".

Εξάλλου, σήμερα το βράδυ σε εξοχικό κέντρο της Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί το αποχαιρετιστήριο – ευχαριστήριο δείπνο του Δ.Σ του Αρκαδικού, προς όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην δύσκολη και μεγάλη φετινή προσπάθεια.