Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Σούπερ ενίσχυση

30/08/2010 (17:00)

Το γράψαμε; Ισχύει!

Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε ο Ανδρέας Σιζόπουλος, ο οποίος από την επόμενη χρονιά θα φοράει τη φανέλα του Πανερυθραϊκού. Το lavriobc.blogspot.com σας είχε ενημερώσει πριν από αρκετές ημέρες για την επικείμενη συμφωνία μεταξύ των
 δύο πλευρών, μέσω του κομματιού "Προβάδισμα για Σιζόπουλο".

Η ανακοίνωση:

"Ο Πανερυθραϊκός Α. Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Ανδρέα Σιζόπουλου. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 30/7/1983 και αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3". Πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους γκαρντ που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Α2 και ο οποίος αποτελεί εκ των χαρισματικών σκόρερ της κατηγορίας.

Άλλωστε δεν είναι μυστικό, το ότι διεκδικήθηκε από αρκετές άλλες ομάδες, αλλά ο Πανερυθραϊκός κατάφερε να τον κάνει "δικό" του. Η θητεία του ξεκίνησε από τον Έσπερο Καλλιθέας και συνεχίστηκε σε: ΑΠΟΕΛ (3 χρόνια), Α.Ε.Κ.Τ. (Γ' Εθνική), Παπάγου (Γ' Εθνική), Μίλων (Α2), Νήαρ Ηστ (Β' Εθνική-άνοδος στην Α2), ICBS (A2), Αρκαδικό (Α2).

Με την τελευταία ομάδα του, τον Αρκαδικό, πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, βοηθώντας τους Τριπολιτσιώτες να φτάσουν σε μία αξιοθαύμαστη σεζόν. Ο Ελληνοκύπριος άσος έχει περισσότερες από 30 συμμετοχές με την εθνική Κύπρου, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο στην μικρή Ολυμπιάδα (σ.σ. για χώρες κάτω του 1 εκ. πληθυσμού) το 2003 στην Μάλτα.

Ο Σιζόπουλος, ο οποίος ολοκληρώνει τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, τονίζοντας πως "το όνομα της Ερυθραίας είναι γνωστό στην μπασκετική κοινωνία, πόσο "καθαρό" και αξιόπιστο είναι. Οι άνθρωποι με προσέγγισαν με πολύ σωστό τρόπο και έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν κοντά τους.

Δεν μένει, παρά να δικαιώσω τις προσδοκίες τους και να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Λογικό είναι να θέλουμε πρώτα από όλα να κερδίσουμε την παραμονή μας. Η ομάδα επέστρεψε στην Α2 και έχει ως στόχο την καθιέρωση. Μετά από αυτό, ό,τι καλύτερο είναι να έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο. Μακάρι και για μένα να είναι μία εξίσου παραγωγική σεζόν, όπως η περυσινή".