Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

"Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"

01/09/2010 (15:49)

Ο χαμός του Ανδρέα Μιαούλη, βύθισε στο πένθος όλο τον μπασκετικό κόσμο και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το Παγκράτι, το οποίο...
 μάλιστα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί του, από τα χρόνια της κοινής τους πορείας. Ο σύλλογος του Μετς, εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

"Βαρύ έπεσε το πένθος στον σύλλογό μας. Ο Ανδρέας Μιαούλης , ο "Νέστορας" του Παγκρατίου, έφυγε από την ζωή νικημένος από την επάρατο, ύστερα από έναν άνισο αγώνα τον οποίο όμως έδωσε με γενναιότητα, αξιοπρέπεια και ήθος αρχές που τον διέκριναν και σε όλη του την ζωή. Από νέος εντάχθηκε στο κίνημα του αθλητισμού και το αγαπημένο του Παγκράτι πρώτα ως αθλητής και στην συνέχεια ως παράγοντας.

Ακούραστος εργάτης πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου διαμορφώνοντας την παραγοντική του φιλοσοφία επηρεασμένος από το μεγάλο Νότη Μαστρογιάννη δίπλα στον οποίο θήτευσε για πολλά χρόνια τόσο στις διοικήσεις του Παγκρατίου όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Άνθρωπος ανιδιοτελής , υπέρμαχος του ερασιτεχνισμού και της δουλειάς στη βάση, πάντα ενδιαφέρονταν για τα νέα παιδιά στα οποία μέχρι τέλους επέμενε να δίνονται ευκαιρίες.

Πολύ μεγάλη ήταν η προσφορά του και στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ διατελώντας για χρόνια έφορος της εθνικής γυναικών ενώ το 1979 ηγήθηκε της δημιουργίας του τμήματος γυναικείου μπάσκετ στο Παγκράτι. Διετέλεσε πρόεδρος της ΕΣΚΑ και της ΕΟΚ αλλά και της Ε.Ο.Π αφού η ποδηλασία ήταν η δεύτερη μεγάλη αθλητική του αγάπη. Τα τελευταία χρόνια παρά τις πολλές του υποχρεώσεις στην Ε.Ο.Κ συμμετείχε ενεργά στην διοίκηση του Παγκρατίου μεταλαμπαδεύοντας στους νεότερους παράγοντες τις εμπειρίες του και τις γνώσεις του. Η απουσία του τόσο από τα αθλητικά δρώμενα όσο και από την αγαπημένη του Λέσχη θα μας πληγώνει πάντα. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να διοικούμε έχοντας σαν οδηγό μας όλα όσα τόσα χρόνια μας δίδαξε. Αντρέα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ".