Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Πήρε Γιαννουλάκο

30/08/2010 (21:14)

Ένα ψηλό κορμί έβαλε στη… μηχανή του ο Αρκαδικός. Ο Βασίλης Γιαννουλάκος θα φοράει από την επόμενη χρονιά τα κυανόλευκα, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Δάφνης, έχοντας κατά...
 μέσο όρο 9,1 πόντους με 45% στις βολές και 64% στα δίποντα.

Η ανακοίνωση:

"Ο Αρκαδικός δεν σταματάει τις μεταγραφικές εκπλήξεις, αφού παρά το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία με διπλές προπονήσεις καθημερινά, απέκτησε σήμερα τον πιο ψηλό παίκτη της κατηγορίας, τον Βασίλη Γιαννουλάκο. Με τον Γιαννουλάκο ο Αρκαδικός προσθέτει ύψος και όγκο στη ρακέτα και μαζί με τους Νεοφυτίδη, Μίσκοβιτς και Κατιάκο δημιουργεί μία πολύ ισχυρή φρόντ-λάιν εν όψει της δεύτερης συνεχόμενης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας..

Ο Γιαννουλάκος γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1984, έχει ύψος 2.17 και πέρσι αγωνίστηκε στη Δάφνη, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία με την Ολύμπια Λάρισας. Ο Γιαννουλάκος ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Άλιμου και του Παπάγου. Πριν μετακομίσει στη Λάρισα αγωνίστηκε για τρία χρόνια με το Μαρούσι. Συνολικά μετράει πέντε χρόνια στην κορυφαία εθνική κατηγορία και σίγουρα αυτό του προσθέτει αρκετούς πολύτιμους πόντους εμπειρίας.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Α1 κατηγορία ήταν την σαιζόν 2008-2009, όταν ως παίκτης της Ολύμπια Λάρισας σημείωσε 28 πόντους σε 16 αγώνες, ενώ είχε ακόμα 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 κλεψίματα, με 57% στα δίποντα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Γιαννουλάκος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Δάφνη στην Α2 κατηγορία και συνολικά είχε την εξής στατιστική σε 30 αγώνες πρωταθλήματος: 661 λεπτά συμμετοχής, 217 πόντους με 45% στις βολές και 64% στα δίποντα, 162 ριμπάουντ, 26 ασίστς, 20 κλεψίματα και 14 κοψίματα με τέντεξ 0.467

Ο Γιαννουλάκος δεν είναι άγνωστος στις εθνικές ομάδες, αφού με την Εθνική Εφήβων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2002. Στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων είχε συμπαίκτη το Δημήτρη Κατιάκο, ενώ στην Ολύμπια Λάρισας ήταν συμπαίκτης με το Νεοφυτίδη. Συνολικά ο Γιαννουλάκος αγωνίστηκε 23 φορές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σημειώνοντας 44 πόντους. Ο πρώτος του αγώνας με την εθνική ομάδα ήταν με αντίπαλο τους Επίλεκτους της Κροατίας, όταν στις 1 Φεβρουαρίου 2002 στο διεθνές τουρνουά της Ματσεράτα η εθνική ομάδα ηττήθηκε 78-85. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν με αντίπαλο την Λιθουανία στις 21 Ιουλίου 2002, στο Μπόμπλιγκεν όπου η εθνική μας κέρδισε με σκορ 82-67.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού ο Βασίλης Γιαννουλάκος τόνισε: "Ο Αρκαδικός είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα που έχει κερδίσει τα κολακευτικά σχόλια όλων των ανθρώπων του μπάσκετ. Πέρσι έκανε μία πολύ καλή πορεία στην Α2 κατηγορία και αποτελούσε την ομάδα-πρότυπο. Ήρθα στον Αρκαδικό γιατί με κέρδισε η διοίκηση του συλλόγου, ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο, ενώ και ο προπονητής της ομάδας, αλλά και γενικότερα όλοι οι άνθρωποι του Αρκαδικού έδειξαν ότι με ήθελαν.

Θέλω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα, για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτό το… ψηλότερα λέγεται Α1, τότε δεν θα πούμε όχι σε αυτό. Μου αρέσει πολύ που στον Αρκαδικό το γήπεδο γεμίζει και οι φίλοι της ομάδας συμπαραστέκονται στις καλές και τις κακές στιγμές. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη να βλέπει το γήπεδο γεμάτο. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται και οι φίλαθλοι μας να χαίρονται το μπάσκετ που θα βλέπουν.

Το μπάσκετ για μένα είναι τρόπος έκφρασης, είναι υγεία και θεωρώ πώς όλοι εμείς έχουμε το χάρισμα να μετατρέπουμε το χόμπι μας σε επάγγελμα". Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Γιαννουλάκος αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να τακτοποιήσει μερικές εκκρεμότητες και να μπει στο ρυθμό προπονήσεων του Αρκαδικού την προσεχή Παρασκευή.