Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο απολογισμός του Ζαβού

A2


Ο απολογισμός του Ζαβού

01/06/2010 (16:51)

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε νικηφόρα για τη Δάφνη, μετά την επιτυχία επί του Αιγάλεω και σε γενικές γραμμές έκλεισε θετικά για τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι πέτυχαν τον...
 βασικό τους στόχο, που ήταν η εξασφάλιση της παραμονής. Ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξανδρος Ζαβός, μίλησε στο basketblog έκανε έναν απολογισμό της φετινής σαιζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα γενικότερα προβλήματα της Α2.

"Λόγω του ότι την τελευταία χρονιά ήμασταν τρίτοι, ο αρχικός σχεδιασμός μας ήταν καθυστερημένος, αφού μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε… Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ομάδα μπήκε… φρέσκια και με τις υπόλοιπες ομάδες να μας θεωρούν… τελειωμένους, καταφέραμε να πετύχουμε αρκετές σημαντικές νίκες", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Κάποια στιγμή η ομάδα έκανε μια αγωνιστική κοιλιά, σε συνδυασμό με σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτών και κακών αποτελεσμάτων. Όμως η Δάφνη πήρε τις σωστές αποφάσεις και κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση της... Το τέλος της σαιζόν βρήκε την ομάδα με δυνατό ρυθμό και εξαιρετική φόρμα και καθώς κάποιοι αντίπαλοι μας φορμαρίστηκαν αναπάντεχα, καταφέραμε και πήραμε σημαντικές νίκες για την πορεία μας". Όσον αφορά στις ομάδες που ανέβηκαν στην Α1 και σε αυτές που υποβιβάστηκαν, ο Αλέξανδρος Ζαβός σχολίασε:

"Θεωρώ ότι ο Ίκαρος/Έσπερος ανέβηκε δίκαια καθώς ήταν η πιο σοβαρή και σταθερή ομάδα, αν και στο τέλος του πρωταθλήματος χαλάρωσε υπερβολικά. Και ο Ηρακλής ανέβηκε δίκαια, αφού είχε και το καλύτερο ρόστερ από όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Δίκαια, κατά τη γνώμη μου, υποβιβάστηκαν το Αιγάλεω και ο ΟΦΗ, ενώ το Πέραμα δεν είχε εικόνα ομάδα για να πέσει…".

Ο Ζαβός στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που στήριξαν την φετινή προσπάθεια της Δάφνης: "Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο και πρόεδρο Κώστα Τζιβελέκα, που παρά τις… τρικυμίες που έχει αντιμετωπίσει στα πολλά χρόνια που ασχολείται με το μπάσκετ, παραμένει μάχιμος παράγοντας και δηλώνει… παρών. Η παρουσία του έχει ταυτιστεί με την ύπαρξη της Δάφνης, ενώ και η επιρροή του στην τοπική κοινωνία είναι θετικότατη. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες μου, που είναι νέα παιδιά ταλαντούχοι και μπορούν να κάνουν πολλά στο μέλλον".

Καταλήγοντας ο νεαρός προπονητής, αναφέρθηκε και στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ: "Οι άνθρωποι του μπάσκετ πρέπει να καταλάβουν ότι εφ’ όσον δεν μπορούν να βρουν καινούργιους πόρους, στα μέσα μια οικονομικής κρίσης, πρέπει να αλλάξουν τον σχεδιασμό και την δομή του αθλήματος. Να μην μένουν μόνο σε λόγια… Ελπίζω από τη νέα περίοδο, εκτός από τις αλλαγές στους κανονισμούς να έχουμε και ριζικές αλλαγές στον σχεδιασμό των πρωταθλημάτων...".