Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο Ερμής ευχαριστεί…

A2


Ο Ερμής ευχαριστεί…

31/05/2010 (15:00)

Με μια ολική… ανατροπή τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Ερμής κατάφερε να παραμείνει στην Α2 κατηγορία, κάτι που πριν από λίγους μήνες φάνταζε εντελώς…
 απίθανο. Η νίκη στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με το Πέραμα, σκόρπισε ενθουσιασμό σε διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία και φιλάθλους. Μετά την επίτευξη του φετινού στόχου, το Δ.Σ της ομάδας του Λαγκαδά, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς όλο το φίλαθλο κόσμο του Ερμή και όλη την πόλη του Λαγκαδά για την ανεπανάληπτη στήριξη τους στον Ερμή! Είμαστε ευτυχισμένοι που τους δώσαμε τόσο μεγάλη χαρά και νιώθουμε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για να τους ανταποδώσουμε στο ελάχιστο τη τεράστια προσφορά τους.

Συγχαίρουμε το τεχνικό επιτελείο και τους καλαθοσφαιριστές του Ερμή για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2 αλλά και για την εν γένει στάση και συμπεριφορά τους σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε το τελευταίο δίμηνο. Ευχαριστούμε τέλος όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου προεξέχοντος του Κώστα Μαρτινίδη και της εταιρείας DROP που στάθηκαν δίπλα μας όλη αυτή τη χρονιά παρά τις πίκρες που τους προσφέραμε και βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η χρονιά με την επιτυχία της παραμονής."