Translate this page

Φίλοι και φίλες του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ στην κορυφή.


Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriobc@gmail.com



ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ COACH ΓΣ.ΛΑΥΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Related Posts with Thumbnails

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Εκλογές μέχρι τις 20

A2


Εκλογές μέχρι τις 20

07/06/2010 (17:44)

Όλα στον… αέρα βρίσκονται στη Νήαρ Ηστ, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Καισαριανής, η οποία εξασφάλισε την τελευταία αγωνιστική την παραμονή της στη κατηγορία, είναι ουσιαστικά…
 ακέφαλη, εδώ και αρκετούς μήνες, μετά την αποχώρηση του κ. Βαγγέλη Παπαλιού από την προεδρία.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές, το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουνίου και Γενική Συνέλευση των μελών, ώστε να αναδειχθεί η νέα διοίκηση. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κινητικότητα από κάποιον παράγοντα για να αναλάβει την προεδρεία, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί η λύση και προς το παρών γίνονται διεργασίες για να οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία των εκλογών. Όσον αφορά για τον σχεδιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αυτός – όπως είναι φυσικό – θα αργήσει αρκετά.

Ο τεχνικός της ομάδας Τόλης Καρνέσης και επί χρόνια… εργάτης των "ερυθρόλευκων", θα είναι όπως όλα δείχνουν ο προπονητής και για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά στο ρόστερ, οι μόνοι που έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, είναι οι Παππάς, Ζούκας και Βαβάτσικος. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν μείνει, ή μένουν σε λίγες ημέρες, ελεύθεροι.